Pricing

FRoffice Coworking Announces Availability of Reasonably Priced and Safe Coworking Office in Budapest

Download as PDF Single Release RSS Feed
Facebook Twitter Reddit LinkedIn Email

FRoffice Coworking has revealed that they are catering to the needs of anyone who requires a reasonably priced office for coworking in Budapest. They have also ensured that all the necessary precautions are being taken to help minimize the spread of COVID-19. The office spaces may be used by anyone who needs an office in Budapest, such as freelancers and entrepreneurs. Each office space is flexible and clients can customize the office design according to their own preferences.

These are open-air community offices in Budapest with a dog-friendly atmosphere. They have been designed to be comfortable and are provided with a kitchen with advanced equipment. Aside from the kitchen, there are also sinks and a shower. Of course, everyone is encouraged to follow the appropriate precautions against COVID-19 as they use these facilities, which are regularly disinfected for the safety of the people who work in the offices.

Coworking Office, Budapest, Hungary

Renting office space through FRoffice Coworking is also flexible, which means clients can rent a complete office or just a meeting room or workstation for just one day or for one year. It is also possible to change the dates before the start of the rental period or cancel them because there are situations when clients’ customers suddenly change their appointment dates. Clients can access the offices, meeting rooms, or workstations during weekdays or weekends. Clients will have their own gate code to access the office spaces. No key or doorman’s wake-up call will be needed. It is also possible to quick arrange for a rental agreement for those who suddenly find that they need a meeting room, office, or workstation. And because the office spaces are dog-friendly, those who use them can bring their pets with them.

A spokesperson for FRoffice Coworking says, “If you haven't rented a room in this way yet, you'll be surprised how comfortable it is. The offices are furnished with the trendiest yet functional furniture, and in the communal room everything is provided to allow people to take a breather between two meetings or tasks. In our fully equipped, mechanized kitchen, you can prepare your lunch, make coffee for your guests or have a tea with colleagues at leisure. Even in the greatest summer heat, a pleasant air-conditioned temperature allows for a comfortable working atmosphere. If you want to be refreshed, or if you want to go out for a sport during the day, you can clean yourself up in our bathrooms with showers. You can also request cleaning for the rented room on demand, so you really have nothing to do but concentrate on work and keep your customers satisfied.”

Those who rent a meeting room or office through FRoffice Coworking may be able to receive their visitors in a professional looking environment. Visitors or customers will be impressed because the office spaces are in a period-restored historic building in Budapest. The rooms are fully furnished and are equipped with screen and flipchart to impress customers. All of these rooms are also provided with fast and stable Wi-Fi for trouble-free online access.

FRoffice Coworking also pays close attention to safety. In addition to strictly following the COVID-19 precautions, physical security is given a high priority. Thus, even if people accidentally leave their laptop or other devices in the office at night, a professional security camera system is used to ensure the safety of all belongings. For those who prefer it, they can place their belongings in a lockable safe.

The basic office room is a community office where a number of businesses and freelancers can work together. Businesses may want to rent a full office space for their workers, where they can work in any arrangement they prefer, as long as it complies with the COVID-19 precautions. Freelancers, meanwhile, have the choice of renting just a workstation but experience working in an office area with a number of people.

Those who would like to learn more about renting a coworking office in Budapest may want to visit the FRoffice Coworking website, or contact them through the phone or via email.

In Hungarian / Magyarul:

Az FRoffice Coworking mindenki igényeit kielégíti, aki kedvező árú coworking irodát igényel Budapesten. Biztosították azt is, hogy minden szükséges óvintézkedést megtesznek a COVID-19 terjedésének minimalizálása érdekében. Az irodahelyiségeket bárki használhatja, akinek irodára van szüksége Budapesten, például szabadúszók és vállalkozók. Minden irodahelyiség rugalmas, és az irodák az ügyfelek igényeihez vannak alakítva.

Ezek budapesti közösségi irodák, kutyabarát légkört biztosítanak. A konyhán kívül mosdó és zuhanyzó is található. Természetesen mindenkit arra buzdítunk, hogy kövesse a COVID-19 elleni megfelelő óvintézkedéseket, amikor ezeket a létesítményeket használják. Az iroda rendszeresen fertőtlenítve van a biztonság érdekében.

Irodahelyiség bérbeadása a FRoffice Coworking révén is rugalmas, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek teljes irodát vagy egy tárgyalót vagy munkaállomást bérelhetnek csak egy napra vagy egy évre. Az is lehetséges, hogy megváltoztassa a dátumokat a bérleti időszak kezdete előtt, vagy törölje azokat, mivel vannak olyan helyzetek, amikor az ügyfelek ügyfelei hirtelen megváltoztatják a megbeszélés időpontját. Az ügyfelek hétköznap vagy hétvégén is hozzáférhetnek az irodákhoz, tárgyalókhoz vagy munkaállomásokhoz. Az ügyfelek saját kapukóddal rendelkeznek az irodaterületek eléréséhez. Nincs szükség kulcsra. Az is lehetséges, hogy gyorsan béreljen irodát azok számára, akiknek tárgyalóteremre, irodára vagy munkaállomásra van szükségük.

Az FRoffice Coworking szóvivője elmondta: „Ha még nem bérelt irodát ilyen módon, meg fog lepődni, mennyire kényelmes. Az irodákat a legdivatosabb, mégis funkcionális bútorokkal rendezték be, a közös helyiségben pedig minden biztosított, hogy az emberek pihenjenek két találkozó között. Teljesen felszerelt, gépesített konyhánkban elkészítheti az ebédet, kávét készíthet a vendégek számára, vagy teát csinálhat kollégáival. A kellemes, légkondicionált levegő még a legnagyobb nyári időkben is lehetővé teszi a kényelmes légkört. Ha felfrissülni szeretne, vagy napközben sportolni szeretne, tisztítsa meg magát zuhanyzós fürdőszobáinkban. Igény szerint kérheti a bérelt helyiség takarítását is, így valójában nincs más dolga, mint a munkára és ügyfelei elégedettségére koncentrálnia. ”

Azok, akik tárgyalót vagy irodát bérelnek a FRoffice Coworking révén, professzionális környezetben tudják fogadni a látogatókat. A látogatók vagy az ügyfelek le lesznek nyűgözve, mert az irodahelyiségek egy periodikusan felújított történelmi épületben vannak Budapesten. A szobák teljesen berendezettek, és képernyővel és flipcharttal vannak felszerelve. A szobák mindegyike gyors és stabil Wi-Fi-vel rendelkezik a problémamentes online hozzáférés érdekében.

A FRoffice Coworking szintén nagy figyelmet fordít a biztonságra. A COVID-19 óvintézkedések szigorú betartása mellett a fizikai biztonság kiemelt prioritást élvez. Így még akkor is, ha az emberek éjszaka véletlenül hagyják laptopját vagy más eszközt az irodában, professzionális biztonsági kamerarendszert használnak az összes tárgy biztonságának biztosítására. Azok számára, akik szeretnék, az értékeiket zárható széfbe helyezhetik.

A közösségi irodában számos vállalkozás és szabadúszó dolgozhat együtt. Előfordulhat, hogy a vállalkozások teljes irodaterületet bérelnek munkavállalóik számára, ahol bármilyen előnyben részesíthetik munkáját, feltéve, hogy betartják a COVID-19 óvintézkedéseket. A szabadúszók választhatnak, hogy meg akarják-e tapasztalni a közösségi munkavégzés előnyeit.

Azok, akik többet szeretnének tudni a budapesti iroda bérléséről, felkereshetik az FRoffice Coworking weblapját, vagy felvehetik velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Download as PDF Single Release RSS Feed
Facebook Twitter Reddit LinkedIn Email

About FRoffice Coworking - Közösségi Iroda, Tárgyaló, Coaching Szoba Bérlés :

FRoffice Coworking – Meeting Rooms and Coworking Offices for Rent in Budapest, Hungary. FRoffice is flexible, comfortable, secure, easy to access. Közösségi iroda Budapesten, a 13. kerületben a Lehel térhez közel.

Contact FRoffice Coworking - Közösségi Iroda, Tárgyaló, Coaching Szoba Bérlés:

FRoffice Coworking

Budapest, Lehel u. 14, 1134 Hungary

+36 1 701 0849

Social Media:

Additional News Releases From FRoffice Coworking - Közösségi Iroda, Tárgyaló, Coaching Szoba Bérlés:

November 13, 2021Budapest Coworking Offices Available for Rent Through FRoffice Coworking

August 02, 2021FRoffice Coworking Offers Budapest Coworking Offices (A.K.A. Közösségi Iroda) for Rent

May 14, 2021Hungarian Space Rental Company, FRoffice Coworking, Is Offering Coworking Office Space (A.K.A. Közösségi Iroda) For Rent In Budapest

October 01, 2020FRoffice Coworking (A.K.A. Közösségi Iroda) Offers Coworking Spaces in Budapest

September 02, 2020FRoffice Coworking (A.K.A. Közösségi Iroda) Makes Available Coworking Offices in Budapest

August 14, 2020FRoffice Coworking Has Affordable Coworking Offices Centrally Located in Budapest, Hungary

August 07, 2020FRoffice Coworking Offers Flexible Coworking Space in Budapest

July 16, 2020FRoffice Coworking Announces Availability of Reasonably Priced and Safe Coworking Office in Budapest

July 02, 2020Inexpensive Coworking Offices in Budapest Now Available Through FRoffice Coworking

June 24, 2020FRoffice Coworking Announces Changes In Its Facilities To Protect Against COVID-19